Volgens Bartje[n]s

Postadres: Postbus 24062
    Postcode: 3007 DB
    Plaats: Rotterdam

• Contactpersoon is de heer W.M. de Jong.

Volgens Bartje[n]s verzorgt voor de Vereniging de administratie. Hieronder wordt verstaan:

• Het administreren van de bankrekening(en) van de vereniging.
  • Het controleren, administreren en betalen van ontvangen rekeningen.
  • Het incasseren en administreren van de vastgestelde bijdrage, het bewaken van de openstaande saldi en de hierbij behorende correspondentie en procedures.
  • Het maandelijks verantwoorden van de administratie aan de kascommissie.
  • Het opstellen van de begroting en jaarstukken.
  • Het vervaardigen van de uitnodigingen, volmachten, agenda en jaarstukken alsmede afschriften van de eventuele contracten en onderhoudsoffertes voor de algemene ledenvergadering.
  • Het opmaken en verzenden van de notulen van de algemene ledenvergadering binnen 15 dagen na de vergadering.
  • Het opmaken van de afrekeningen van de servicekosten.
  • Het afhandelen van eventuele schades met de verzekeringsmaatschappijen en betrokken instanties.
  • Het geven van juridische adviezen.
  • Het aan nieuwe leden verstrekken van alle relevante informatie over de vereniging en derden informeren over de aan- en verkoop alsmede het administreren van de mutatie.

Voor administratieve vragen over de vereniging, kunt u contact opnemen met